15000 ft. Skydive in Taupo!!
Door: Jantje
Blijf op de hoogte en volg Jan
01 Mei 2009 | Nieuw Zeeland, Taupo
Daar ben ik toch weer even heel snel.
Normaal wacht ik altijd met een berichtje sturen totdat ik genoeg leuke dingen heb om te vertellen.
Vandaag hebben Piet en ik een skydive gedaan vanaf 15000ft hoogte.
Zoiets gaafs heb ik in mijn hele leven nog niet gedaan!!! ECHT VETTTT!!!
We kwamen precies op tijd aan en kregen eerst wat informatie over prijzen en hoe het allemaal zou werken.
Daarna werden we voorzien van de pakken, helmpjes en veiligheidsspullen.
Vrij snel zaten we in het vliegtuig en begonnen de zenuwen te werken.
Na een kwartiertje ging de deur van het vliegtuig open en keken we 15000ft. naar beneden, wat een hoogte!!
Voordat ik het wist was Piet al verdwenen en hing ik met mijn voetjes uit de deur van het vliegtuig..
Na een duwtje begon ik met 200km/h naar beneden te vallen en na 5 seconden wist ik pas wat er gebeurde en kon het genieten beginnen.
Echt ongelofelijk hoe veel adrenaline er door me heen ging!!!
De bergen, Lake Taupo, wolken, bossen en het uitzicht in het algemeen was echt geweldig!
Daarna heb ik nog zeker een minuut met de parachute rond het vliegveld gevlogen waarnaar ik met trillende benen weer op het vliegveld stond.
Dit is ongetwijfeld het gaafste wat ik ooit gedaan heb!
De foto's zijn te zien op:
Het was even snel een tussendoortje, ik moest dit toch snel even laten zien!
Adios en tot snel!
Jan de Skydiveman!!!
01 Mei 2009 - 10:22
Thomas:
Dat is 4.572 meter ... Dus hemelsbreed ongeveer vanaf de Kwartierlaan in Riel naar het Piusplein in Tilburg. Serieus werk! -
01 Mei 2009 - 13:55
Joep:
Hoi Jan-Skydiveman!!
Misschien stuntman worden wanneer je terug bent in NL ;-)
01 Mei 2009 - 15:49
Taxi:
Jan, Ik reken voor 4,5 km maar 13 euro. Stukken goedkoper en ik kan ook 200 km per uur. Maar wel minder vet.
Echt mooi action foto's. wie heeft die in godsnaam gemaakt op zijn rug, op 15000 ft.
Laterzz -
03 Mei 2009 - 08:31
Kimmie:
stelletje koekerds!! ik ben al bang op mijn keukentrap! -
03 Mei 2009 - 11:15
Lenneke:
VET man!!!
En je kijkt ook zo blij, vooral op die eerste foto's!(Grinnik).
Veel plezier in Amerika, ik blijf je volgen. Zorg goed voor elkaar, kus.
04 Mei 2009 - 07:02
Suzanne:
SUPER!!!
Echt heel gaaf! Ik zou t nooit durven, denk ik...
Nog heel veel plezier!!
xx -
06 Mei 2009 - 17:41
Bekir:
He jantje, des toch echt wel vet man zoiets staat ook nog op mijn to-do list. Nog heul veul plezier geniet ervan en als je terug bent gaan we nog n keer 200+ kmh maar dan over t circuit! Groeten ATA